SPF 50+ DAWODY

50ML SPF 50+ UVA&UVB bescherming. Van het merk DAWODY
€ 30,00
gelijk aan € 0,00 per 0 ounce(s)
Jouw Ultieme Breed Spectrum Bescherming tegen UVA en UVB Stralen. Als het gaat om het beschermen van je huid tegen de schadelijke effecten van de zon, is er niets belangrijker dan het vinden van een zonnebrandcrème die zowel een hoge bescherming biedt als gemoedsrust geeft. 
 
We zijn trots om een zonnebrandcrème te presenteren die niet alleen uitzonderlijke breed spectrum bescherming biedt tegen UVA en UVB stralen.
Wij begrijpen we het belang van het beschermen van je huid tegen de stralen van de zon. Onze Spf 50+ zonnebrandcrème is speciaal samengesteld om geavanceerde verdediging te bieden tegen zowel UVA- als UVB-straling, waardoor je huid beschermd blijft tegen schadelijke zonneschade. UVA-stralen zijn verantwoordelijk voor vroegtijdige veroudering en huidbeschadiging, terwijl UVB-stralen zonnebrand kunnen veroorzaken en bijdragen aan de ontwikkeling van huidkanker.
 
 
We geloven in het belang van ethische praktijken, en onze toewijding aan dierproefvrije productie betekent dat onze zonnebrandcrème is ontwikkeld zonder dat er onnodig dierenleed aan te pas komt.
 
Jouw huid verdient de beste zorg mogelijk, en we zijn toegewijd om producten te bieden die in lijn zijn met jouw waarden.
 
We begrijpen dat wat je op je huid aanbrengt, er toe doet, en daarom hebben we zorgvuldig een mix van natuurlijke componenten gekozen om een zonnebrandcrème te creëren die effectief en mild is. Onze natuurlijke formule helpt het risico op huidirritatie te minimaliseren en stelt je in staat om vol vertrouwen je huid te beschermen zonder dat dit ten koste gaat van haar gezondheid.
 
Of je nu een dagje naar het strand gaat, buitenactiviteiten onderneemt of gewoon je dagelijkse routine volgt. Met zijn hoge niveau van UVA- en UVB-verdediging, diervriendelijke benadering  zorgt onze zonnebrandcrème ervoor dat je huid beschermd en verzorgd blijft.
 
 
 
Klanten die dit kochten, kochten ook..