Lash Lifting / wimperlifting cursus + certificaat

Deze behandeling is een ideale aanvulling voor in uw salon als u werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidsspecialiste. Lash lifting Zoetermeer
€ 250,00

Wat is Lash lifting?

Een nieuwe wimpertechniek om je natuurlijke wimpers te krullen zonder mascara of wimperkruller. Met Lash Lifting lift je de natuurlijke wimpers door middel van speciale siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. Deze vloeistoffen  zorgen ervoor dat de natuurlijke wimpers tot wel 6 tot 8 weken mooi gekruld zijn. Dit komt mede doordat Lash Lifting bestendig is tegen tranen, transpireren, douchen en zwemmen. Door de goedgekeurde vloeistoffen is Lash Lifting niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, want dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Hoe implementeer je Lash lifting in je salon?

Met Lash Lifting til je jouw salon weer op een hoger niveau omdat je een nóg breder aanbod hebt voor verschillende soorten klanten met verschillende behoeftes. Wanneer een klant bij je komt voor een Lash lifting behandeling, kun je er zelf voor zorgen dat de behoefte naar een andere behandeling groeit natuurlijk.

Lash lifting kun je toepassen bij klanten die het onderhoud van wimperextensions te veel werk vinden, allergisch zijn voor de lijm van wimperextensions of simpelweg een voorkeur hebben voor mascara.  Na het met goed gevolg afronden van de workshop kun  je direct aan de slag met deze techniek in je salon. De workshop Lash Lifting kun je volgen bij ons salon in zoetermeer.

Hoe ziet de workshop Lash lifting / Wimperlifting eruit?

 

Tijdens de workshop leer je stap voor stap welke handelingen je moet volgen om de wimpers te krullen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit 3 verschillende maten krul; S, M en L. Tijdens de workshop leer je dus ook welke krul je bij welk type wimpers en ogen moet gebruiken. Na een ochtend theorie ga je direct aan de slag  en ga je oefenen op echte modellen onder toezicht van een gecertificeerde docent. 

Na het volgen van de training kunt u het als extra service aanbieden in uw bestaande salon.

 

INHOUD TRAININGSDAG:

  • dagen en tijd inoverleg.
  • Theorie
  • Uitleg producten starterskit
  • Plaatsingstechnieken
  • Plaatsen op een model (dient u mee te nemen) Geen model , geef het door wij regelen het voor u!

Nadat u de training succesvol heeft afgerond krijgt u het certificaat uitreiken. Hier worden geen extra kosten voor berekend.

 

Kun jij niet wachten om aan te slag te gaan?

Wacht dan ook niet en schrijf je direct in. Vragen bel of app 06-81169174 of mail info@clubbeauty.nl