Salons & vacature

Welkom bij Club Beauty, een trendy schoonheidssalon in Den Haag en Zoetermeer met de nieuwste innovaties op het gebied van Beauty voor hem en haar!

Nasrin Beautysalon heeft paar jaar geleden een naamsverandering ondergaan. We heten nu Club beauty. Onze motto is nog steeds Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Club Beauty is the Beauty spot van Zuid- Holland met de meest innovatieve behandelingen, de salon uitgegroeid met 2 fillialen onder de naam Club Beauty.

Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen meer om huidverbetering in het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag.

Ook jij zult dit wellicht ervaren. Neem daarom tijd voor een ontstressen en ontspannende behandeling. Voor de regelmatige verzorging van uw huid, voor de behandeling van huidproblemen, maar ook voor de rust en ontspanning die iedereen wel eens nodig heeft. 

Uiterlijke verzorging geldt al lang niet meer alleen voor vrouwen. Ook mannen vinden steeds meer hun weg naar de schoonheidsspecialisten.

U ondergaat de behandelingen in een rustgevende en professionele ingerichte schoonheidssalon. 

Onze klanten komen niet alleen voor de verzorging van hun huid, maar ook om even tot rust te komen. Daarom kan naar keuze de behandeling dan ook uitgebreid worden met een gezichts- en/of lichaamsmassage. 

De belangrijkste uitgangspunten in mijn salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Diverse behandelingen en producten, aangepast aan uw huidtype en wensen.

Tevens willen wij wellness & Beauty behandeling voor iedereen betaalbaar maken.

Kom eens langs en laat u in een ontspannen sfeer lekker verwennen. 
Kijk gerust rond op onze website of er iets bij zit wat u bevalt u kunt ons bellen of mailen voor meer informatie of een afspraak met ons maken.

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's stuur je CV + Foto en motivatie op naar info@clubbeauty.nl

Samenwerken of stoel huren: Dat kan wij denken graag met je mee. stuur ons een app of mail  :

Tel / app : 0681169174  / mail: info@clubbeauty.nl