Wimperextensions One by One

Wimperextensions one by one duurt ongeveer 60 minuten voor het plaatsen van een nieuwe set en kost slechts €75.
Mail voor prijsopgave

Wil je prachtige, volle en lange wimpers? Dan zijn wimperextensions bij clubbeauty dé uitkomst!  Mooie wimpers die de ogen extra doen laten spreken.

Iedere dag zwoele ogen met wimperverlenging (wimper extensions) Laat de ogen optisch groter lijken en geeft een natuurlijke uitstraling. De wimpers krijgen een prachtige waaiervorm en lijken langer!!! De behandeling kan zelfs bij zeer korte wimpers toegepast worden, na de behandeling zullen de wimpers veel langer tonen en is mascara overbodig! Lange, sexy wimpers en ogen met een katachtige vorm. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara. ‘s morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen. Wimperverlenging is de trend. Ideaal voor de zomervakantie of voor vrouwen die zich niet iedere morgen willen opmaken maar toch goed voor de dag willenkomen. Deze behandeling beschadigd de natuurlijke wimpers beslist niet!

Uitleg:

Wimper extensions zijn kleine stukjes wimpers die één voor één met een speciale rubberpasta op je natuurlijke wimpers worden bevestigd en je ogen daarmee een compleet nieuwe uitstraling geeft. Zelfbewuste vrouwen dragen vaak wimperverlenging om de uitstraling te perfectioneren. Zelfbewuste vrouwen dragen Everlash wimperverlenging, en perfectioneren daarmee hun uitstraling. Oog make-up mag alleen worden verwijderd met remover zonder olie of crème. Dep na het douchen de ogen af met een handdoek of tissue. Gebruik geen watjes (die laten pluisjes achter), maar een wattenstaafje of lotiondoekje. Mocht je toch nog mascara willen gebruiken (wat eigenlijk niet meer nodig is) alleen de onderkant en geen waterproof want door het harde wrijven trek je de haartjes los, dus ook je eigen wimpers. Gebruik rond de ogen geen producten die olie of crème bevatten , want hierdoor kunnen de eigen wimpers loslaten. Je kunt zo nodig speciale oogremover aanschaffen. Je natuurlijke wimper haren vernieuwen zichzelf in een tijdsperiode van 2 tot 4 weken. Als je wimperharen uitvallen valt de wimper-extension ook uit. Laat daarom uw wimper-extensions regelmatig bijwerkenDe voordelen :

 

  • Mooie volle en lange wimpers
  • Natuurlijke uitstraling
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
  • Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee

Afhankelijk hoe je er zelf mee omgaat blijven ze maximaal 3 weken tot 1 maanden zitten. 

TIP:

Om je goed voor te bereiden op de afspraak, vragen we je om de ogen en wimpers goed te reinigen zodat ze vetvrij zijn. Make-up resten kunnen ervoor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimpers. Het is dus belangrijk dat je er geen oog make-up op de wimpers zit als je naar de afspraak komt.

Afspraak maken? Bel of WhatsApp ons op 0681169174 of 079 750 5899. Club Beauty is gevestigd aan de Willem Dreeslaan 181, 2729NE Zoetermeer.