Vasculaire behandeling

Zeer geschikt voor de behandeling van couperose , rode adertjes rond om de wangen en neus.
Mail voor prijsopgave

Door middel van IPL (intensive pulse light) kunnen wij een tal van vasculaire ( bloedvaten) probleemgebieden aanpakken. Het zichtbare licht uit de flitslamp wordt op de te behandelen plek gericht. Bloed bevat hemoglobine dat het licht absorbeert en omzet in warmte. Hierdoor verdwijnen uitgezette bloedvaatjes .Wij kunnen de hierop volgende gevallen goed behandelen: Telangiectasia,Couperose,Rosacea,Hemangiomas ,Spider naevi, naevus flammeus.

Couperose is een van de meest voorkomende vasculaire aandoeningen en wordt veroorzaakt door kleine bloedvaatjes die dor de huid heen schemeren. Daardoor is de huid rood en bij temperatuurswisselingen, zonnebaden of gebruik van alcohol wordt de roodheid erger. Ook kunnen haarfijne adertjes ontstaan die als zichtbare rode draadjes de huid ontsieren. De haarvaatjes worden door de energie van de lamp dichtgebrand waardoor de roodheid in de huid verdwijnt. De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen donkerder, waardoor het lijkt of de couperose of wijnvlek erger is geworden. Dit is echter een goed teken en betekent dat de vaatjes zijn beschadigd en snel verdwijnen.

Zijn de bloedvaten na de behandelingen voorgoed weg?

De behandelde vaatjes blijven weg. De erfelijke aanleg blijft echter bestaan. In de loop van de tijd kunnen er dus weer nieuwe vaatjes ontstaan.Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek om te bespreken hoe we de vasculaire probleemgebieden voor u kunnen aanpakken en hoeveel behandelingen u nodig heeft.

 

Vasculaire ( bloedvaten, rode adertjes ) probleemgebieden      
Neus   € 75,-  
Wangen   €150,-  
Laserbehandeling, vasculair, uitgebreid   €150,-  
Laserbehandeling, vasculair, extra uitgebreid      

 

Bel ons gerust voor het inplannen van een behandeling op 079 750 5899. Uitsluitend in de locatie Club Beauty Zoetermeer