Tandenbleken

Zoetermeer & Den haag
€ 35,00

Natuurljik witte tanden zonder pijn of gevoeligheid

Tanden bleken bij N-beautysalon is pijnloos, snel, effectief en betaalbaar. Onze behandelmethode is geheel zonder risico en u kunt uw tanden professioneel laten bleken door middel van de modernste behandelmethodes. We werken met de meest effectieve bleekgel en de meest geavanceerde bleeklamp uit de Verenigde Staten. Dankzij deze technieken wordt het tandglazuur niet aangetast en zal er geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tandhalzen optreden. Met tanden bleken bij N- beautysalonkrijgt u wittere tanden zonder pijn, gevoeligheid, of aantasting van uw tanden.

 

De bleekgel is peroxidevrij en de lamp straalt geen warmte of UV-licht uit. Tanden bleken met het blauwe koude licht en de peroxidevrije bleekgel is dus volledig veilig voor tandvlees en tandglazuur en er wordt niets veranderd aan de structuur van de tanden. Het bleken vindt plaats op het glazuuroppervlak. De peroxidevrije bleekgel maakt de poriën van het glazuur niet open en de dentine (het tandbeen) wordt niet bereikt. N-beautysalon biedt u de kans om geheel pijnloos en zonder enige schade uw tanden te laten bleken. Na 2 of 3 behandelsessies van 15 minuten achter elkaar heeft u zonder iets te voelen wittere tanden.

Tanden bleken zonder peroxide, zonder schade

Vanaf 1 november 2012 mag peroxide enkel gebruikt worden door tandartsen. Ook aan het percentage is een grens gesteld, zo mag er maximaal 6% peroxide door tandartsen worden gebruikt.  Is iemand geen tandarts, dan mag er gewerkt worden met maximum percentage van 0,1% peroxide.

 

  Tanden bleken met peroxide Tanden bleken zonder peroxide
Vorm van de behandeling medisch (alleen tandarts) cosmetisch (non-dental professional)
Resultaten heel goed/goed heel goed/goed
Het bleken vindt plaats in het dentine op het glazuuroppervlak
De poriën in het glazuur open gesloten
Veiligheid gemiddeld zeer hoog
Gevoeligheid af en toe geen
Irritatie aan het tandvlees mogelijk geen
Duur van de resultaten lang (half jaar-1 jaar) kort (2-4 maanden)
Kost hoog/gemiddeld laag

 

Deze bleek methode wordt als een cosmetische behandeling beschouwd omdat de bleekgel peroxidevrij is. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerde whitening professional, die de modernste behandelmethode beheerst.

Direct resultaat en 2-9 tinten wittere tanden

Na het tanden bleken worden uw tanden van 2 tot 9 tinten witter – een gemiddelde verbetering van 4 nuances lichter  – maar nooit witter dan de oorspronkelijke, genetisch bepaalde kleur van de tanden. Het resultaat is persoonsgebonden, afhankelijk van de conditie van het gebit en het consumptiegedrag. Mensen met gelige tanden krijgen in het algemeen de beste resultaten. Het consumptiegedrag zorgt ervoor dat de tanden met de tijd geler worden. Thee, koffie, sigaretten en wijn zijn de beste voorbeelden.

Het resultaat is direct zichtbaar na de behandeling en blijft gemiddeld 2-4 maanden optimaal. Dit hangt af van het consumptiegedrag en de mondhygiëne. Doordat de behandeling niet schadelijk is en de tanden niet aangetast worden, kunt u uw tanden opnieuw laten bleken na 3 maanden.

Tanden bleken      
       
   
Tanden bleken perioxide vrij 40 min €35

 

Geef uw tanden een frisse tint!