Oogmasker /massage

lymfedrain massage masker om uw ogen te ontspannen , doorbloeding te stimuleren en spanningshoofdpijn te elimineren. Ideaal voor uw wallen en vermoeide ogen.
€ 210,00
€ 150,00

 

 

Ervaring van onze klanten !

 

 

 

 

 

 

Digitale schermen zijn niet meer weg te denken tegenwoordig: Tv’s, tablets, smartphones en computers.

We maken er dankbaar gebruik van. Maar hoe ontspannen is dat eigenlijk voor onze ogen? Onze ogen zijn dan gewoon hard aan het werk. Niets ontspanning!
Dit kan leiden tot oogklachten zoals droge en vermoeide ogen, maar ook hoofdpijn klachten, stress en slecht slapen. Nu we er bewust van zijn kunnen we de eerste stap zetten in de richting van een blijvende oplossing.

 

Instant Relief Eyemask: Een Unieke oogmasker met direct en langaanhoudende resultaat!
De prachtig ontworpen elektrische oogmassage-masker helpt je te ontspannen na een lange dag. Dit unieke apparaat met comfortabele rondingen en een hoge kwaliteit afwerking heeft 6 verschillende functies met timer en is makkelijk met een digitale menubediening in te stellen. 

 

INSTANT RELIEF MASSAGEMASKER

vermindert tekenen van vermoeide ogen, stress rondom de ogen zoals dehydratie, verstoppingen , fijne lijntjes , zwellingen en donkere kringen. Door stevige zachte massagebewegingen en warmte ontspannen de oogspieren. Blokkades worden hierdoor opgeheven en zorgt voor verlichting bij oogklachten, pijn door stress of migraine.

Het inzetten van de massagemasker binnen jouw salon biedt mooie extra behandelingen en voordelen. Biedt een kuur of een kalmerende hoofdmassage aan, welke kalmeert, ontspant en voor een betere doorbloeding en nachtrust kan zorgen. De huid wordt na verloop van tijd zichtbaar strakker en het totale huidbeeld wordt verbeterd. In kuurverband verminderen klachten.

Erg makkelijk in gebruik, plaats de masker over de ogen, zet aan en ontspan voor maximaal 15 minuten!