Microdermabrasie + RF-Lifting

Huidverjonging doormiddel RF, ideaal voor rimpels en een slappe huid. Microdermabrasie met RF duurt circa 70 minuten en kost slechts €100
Mail voor prijsopgave

RF behandeling bij Club Beauty

 • Huidanalyse
 • Reinigen van de huid
 • Gezichtspeeling
 • Stoombehandeling (vapozone) hierdoor worden de poriën geopend
 • Het verwijderen van mee-eters en gerstekorrels
 • Microdermabrasie behandeling
 • hyaluronzuur masker  insluizen met RF
 • Lotion & dagverzorging
 
Wat is RF?
Radiofrequentie voor een niet-chirurgische face lift. Radiofrequentie (RF)-technologie is zeer gewild om zijn huid verstevigende eigenschappen. RF veroorzaakt warmte in o.a de collagene vezel. Nuttig voor het gezicht en lichaam. 

RF-Lifting voor gezicht en lichaam
De RF-Lifting (Radio Frequency Lifting), een vorm van non-operatieve huidcorrectie bij zowel het gezicht, de handen als elders op het lichaam heeft zich de laatste tien tot vijftien jaar een vaste plaats verworven in de cosmetische wereld. De plastische chirurgie kent tegenwoordig veel manieren om een leeftijdgerelateerde huidcorrectie uit te voeren. Op non-operatief gebied is de RF-behandeling momenteel een van de bekendste methodes voor huidverjonging. De methode is uiterst effectief en veilig gebleken. Omdat er aan dit type huid-’lifting’ geen operatie te past komt, is er ook geen herstelperiode of pijnstilling nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een operatie.

De behandeling is gericht op een snelle verandering van de huid. RF-huidcorrectie zorgt zonder pijn voor een merkbare facelift; rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug. De methode wordt gebruikt voor verjonging van zowel het gezicht, als van de huid elders op het lichaam. 

Hoe werkt de methode? 
De methode werkt als volgt: Door golven met een frequentie in het radiospectrum (0,4-9 MHz) wordt in de cellen de stofwisseling geactiveerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan het huidoppervlak. Ze werken in op de lederhuid (de dermis, die het collageen-elastine-structuur van ons gezicht vormt) en de hipodermis (het onderhuids vetweefsel). Door de optredende warmteontwikkeling worden in de huid, die stapsgewijs een deel van haar functies is kwijtgeraakt en die slap en rimpelig is geworden en is gaan hangen, de bloed- en lymfeafvoer en de stofwisseling versterkt. Ook wordt de werking van de speciale verbindingscellen, de fibroklasten en fibroblasten, weer goed op gang gebracht.  Dat wil zeggen, de elastinestructuren kunnen opnieuw worden opgebouwd. De vezels krijgen hun jeugdige tonus terug, trekken samen en zorgen voor een jeugdig, veerkrachtig  gelaat.

Hierbij vinden in de lederhuid merkbare veranderingen plaats. Onder invloed van hoogfrequente golven worden de reeds bestaande collageenvezels elastischer en steviger. De werking van het eigen collageen, elastine, en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Door de verbeterde bloedsomloop worden de huidcellen beter gevoed, de elasticiteit neemt toe en het gezicht gaat stralen en krijgt een frisse kleur. Maar het belangrijkste is wel het herstel van de inwendige collageenstructuur van de huid, die het meest opvallende effect van een facelift bewerkstelligt.

 • Verbeterd de aanmaak van collageen.
 • Vermindert diepe rimpels.
 • Verminderd vet drastisch.
 • Vermindert pijn drastisch.

Voor de beste resultaat wordt er om de 4 weken een RF behandeling geadviseerd. Wenst u een afspraak in te plannen? Bel of WhatsApp ons op 0681169174 of 0797505899. We zien u graag tegemoet aan de Willem Dreeslaan 181, 2729NE Te Zoetermeer.
 
 
 
Bekijk ons filmpje op ons Instagram pagina : Link --> Huidverjonging Met RF