Oogbehandeling hifu 3 sessies 150,-

Laat je ogen stralen met deze behandeling door het verminderen van wallen, kringen en kraaienpootjes
€ 150,00


Last van wallen, kringen en kraaienpootjes?

Maakt wallen en donkere kringen minder zichtbaar !

 

Nu 3 sessie hifu oogbehandeling speciaal ontwikkeld op maat voor maar €150,-

👉 Donkere kringen onder ogen door bloedvaatjes
Daardoor lijkt de huid donkerder. De veroudering slaat helaas de huid onder de ogen niet over. De dikte van de huid neemt met de jaren af. Net zoals bij mensen met een lichte huid, zijn de adertjes zichtbaar en veroorzaken ze een donkere waas onder de ogen.

👍🏻Wallen worden vaak door de war gehaald met donkere kringen, maar zijn echt iets anders. Wallen zijn zakjes die ontstaan als er zich een teveel aan vocht, vet of huid ophoopt onder je ogen

 

de oplossing voor het verminderen van wallen = combineren ons oogbehandeling met de HIFU

Omdat het vaak een combinatie is van vocht en vet, kan het vocht worden afgevoerd richting de lymfe en wordt de wal minder dik en opvallend. 

Kringen onder de ogen

Bij kringen is het donker onder de ogen, je kan het zien als een schaduw en het kan bruin, zwart of blauwig doorschijnen onder de huid. Omdat de huid onder de ogen zo dun is, zijn de bloedvaten zichtbaar, dit is het aderlijk bloed wat niet wordt afgevoerd doordat er een slechte of geen circulatie is. Ook kunnen donkere kringen ontstaan door een ijzer te kort. En natuurlijk ontstaan donkere kringen ook door vermoeidheid.

Dan is er nog periorbitale hyperpigmentatie, dit is het aanmaken van meer melanine (pigment), komt vooral voor bij mensen met een donkere huid, dit is lastig te behandelen, alleen te camoufleren.

 

De oplossing voor het verminderen van donkere kringen

is het verbeteren van de circulatie onder het oog door intensieve massage gecombineerd met hifu om de lymfedrainage  te activeren  omzo  de afvalstoffen die vrij zijn gekomen door de intensieve massage snel af te voeren naar de lymfe.

Kraaienpootjes

 

Dit zijn rimpels onder en naast het oog, het zijn mimische rimpels (van de mimische spieren) en worden ook wel lachrimpels genoemd. Deze ontwikkelen zich als eerste en zijn ook al jonge leeftijd te zien.

De oplossing voor het verminderen van kraaienpootjes is eigenlijk voorkomen dat je ze gaat ontwikkelen! Deze behandeling bestaat uit intensieve hifu sessies.

 

Bel ons voor een intake om uw wensen te bespreken 0681169174  

Product labels