Hifu oogwallenbehandeling

Laat uw ogen stralen met deze behandeling door het verminderen van wallen, kringen en kraaienpootjes
Mail voor prijsopgave

Last van wallen, kringen en kraaienpootjes?
Maak uw wallen en donkere kringen minder zichtbaar bij Club Beauty !

Ideaal voor donkere kringen onder ogen door bloedvaatjes. Daardoor lijkt de huid donkerder. De verouderingsproces wordt naarmate we ouder worden zichtbaar bij de ogen. De dikte van de huid neemt met de jaren af. Net zoals bij mensen met een lichte huid, worden de aders soms zichtbaar en veroorzaken ze een donkere waas onder de oogleden.Wallen worden vaak aangezien als donkere kringen, maar zijn echt iets anders. Wallen zijn zakjes die ontstaan als er zich een teveel aan vocht, vet of huid ophoopt onder de oogleden.

Bij Club Beauty kunnen we een oplossing voor het verminderen van wallen aanbieden in de vorm van een combinatie met ons oogbehandeling en HIFU. Aangezien het vaak een combinatie is van vocht en vet, kan het vocht worden afgevoerd richting de lymfe en wordt de wal minder dik en opvallend. 

Kringen onder de ogen
Kringen zijn vaak donker onder de ogen. Omdat de huid onder de ogen zo dun is, zijn de bloedvaten soms zichtbaar, dit is het aderlijk bloed wat niet wordt afgevoerd doordat er een slechte of geen circulatie is. Ook kunnen donkere kringen ontstaan door ijzer tekort. Een ander oorzaak voor het ontstaan van donkere kringen is vaak vermoeidheid.Dan is er nog periorbitale hyperpigmentatie, dit is het aanmaken van meer melanine (pigment), komt vooral voor bij mensen met huidtype 4 waar er sprake is van veel pigmentatie, dit is lastig te behandelen, alleen te camoufleren.

De oplossing voor het verminderen van donkere kringen is het verbeteren van de circulatie onder het oog door intensieve massage gecombineerd met HIFU om de lymfedrainage  te activeren om zo de afvalstoffen die vrij zijn gekomen door de intensieve massage snel af te voeren naar de lymfe.

Kraaienpootjes
Kraaienpootjes zijn rimpels onder en naast het oog, het zijn mimische rimpels (van de mimische spieren) en worden ook wel lachrimpels genoemd. Deze ontwikkelen zich als eerste en zijn ook al jonge leeftijd te zien.De oplossing voor het verminderen van kraaienpootjes is eigenlijk voorkomen dat je ze gaat ontwikkelen! Deze behandeling bestaat uit intensieve HIFU sessies.

Neem contact met ons op voor een behandeladvies. U kunt uw foto's naar ons toezenden via Whatsapp zodat we u beter kunnen adviseren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel of WhatsApp ons voor een intake om uw wensen te bespreken 0681169174 of 079 7505899. Dan zien we u graag tegemoet aan de Willem Dreeslaan 181, 2729NE te Zoetermeer

Product labels