Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling duurt 60 minuten en kost slechts 75 euro.
Mail voor prijsopgave

Diamond microdermabrasie is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode. Met behulp van steriele diamanten kopjes verwijderen we de bovenste laag huid en gelijkertijd zuig je de deeltjes met alle vuil en dode huidcellen op. Deze procedure verwijdert huid onvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid.Dit is de meest natuurlijke methode om dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen. De natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen wordt geactiveerd /gestimuleerd en Uw gezicht krijgt weer een jonge en frisse uitstraling !

Efficiënt voor de behandeling van :

  • Huidveroudering
  • Rimpels
  • Littekens 
  • Grove poriën 
  • Acné 
  • Pigmentvlekken 
  • Rokershuid en bij verlies van elasticiteit.

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling, waarbij met behulp van diamanten kopje de dode huidcellen van de opperhuid versneld verwijderd worden. Hierdoor komt een gladde huid tevoorschijn.Het voordeel van een mechanische peeling ten opzichte van een chemische peeling is dat de diepte en de werking van de peeling zeer nauwkeurig bepaald kan worden en per behandeld gebied aangepast kan worden. Vanwege deze nauwkeurigheid is een microdermabrasie behandeling uitstekend geschikt voor de behandeling van littekens en pigmentvlekken.

Omdat microdermabrasie ook de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen stimuleert is het ook een zeer geschikte behandelingsmethode voor rimpels, vochtwallen, beschadiging door UV-straling en verlies van elasticiteit. Microdermabrasie is dus uitstekend geschikt voor huidverjonging en huidverbetering.

Microdermabrasie is geschikt voor ieder huidtype, ook voor de getinte huid. De microdermabrasie is geheel pijnloos. Wel kan na de behandeling de huid tijdelijk wat gevoeliger zijn en rood kleuren. Dit is echter zeer tijdelijk. Een microdermabrasie behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Uw huid zal na de microdermabrasie behandeling er beduidend jonger, gladder en frisser uitzien.

Effecten van microdermabrasie op de huid:
Microdermabrasie stimuleert celregeneratie in de epidermis. De epidermis is de opperhuid en dus de buitenste huidlaag. Daarom zorgt het voor een zachtere, egalere en jonger uitziende huid. Daarnaast verbetert microdermabrasie de microcirculatie in de huid. De microcirculatie is de bloedcirculatie in de haarvaten van de dermis. De dermis is de lederachtige huid onder de opperhuid. Verder verhoogt microdermabrasie de absorptie ratio van producten in de huid.

Pijnloos:
Door de nauwkeurige controle met de speciale microdermabrasie apparatuur, zijn wij in staat op veilige afstand te blijven van de kritische peeling diepte.Dit garandeert dat de cliënt vrij van pijn en andere ongemakken blijft bij microdermabrasie.

Geen risico op allergieën:
Met diamanten kopje, Hierdoor bestaat er geen risico op allergische reacties.

Geen risico op littekens:
Microdermabrasie veroorzaakt geen vorming van littekens. Microdermabrasie word daarentegen aanbevolen bij de behandeling ervan.

Boek uw afspraak, Bel of WhatsApp ons op 06 81169174  / 079 750 5899. We zien u graag te gast aan de Willem Dreeslaan 181, 2729 NE Zoetermeer.