Laser ontharen: Alexandrite & Yag Laser

Kwalitatief definitief laserontharen d.m.v. Alexandrite en Yag Laser in 1.
Mail voor prijsopgave

Alexandrite en Yag Laser in 1!

Waarom zou je blijven worstelen met tijdrovende, pijnlijke en vaak ineffectieve ontharingsmethoden wanneer je voor altijd kunt genieten van een zijdezachte huid? Definitief ontharen biedt een permanente oplossing voor ongewenste haargroei en geeft je de vrijheid om je te concentreren op de dingen die er echt toe doen. Zeg vaarwel tegen ingegroeide haartjes, irritatie en het eindeloze gedoe met scheermessen, waxstrips en ontharingscrèmes. Definitief ontharen met behulp van de nieuwste laser technologie is veilig, effectief en bewezen. Met slechts enkele behandelingen bereik je het gewenste resultaat en geniet je jarenlang van een haarvrije huid. Kies voor definitief ontharen en ervaar de vrijheid en het gemak van een haarvrije levensstijl. Boek vandaag nog je afspraak en maak je klaar om de beste versie van jezelf te worden!

Voor permanent ontharen kunt u terecht bij Club Beauty Clinic voor een Alexandrite en Yag laser gecombineerd waardoor  er kan worden ingespeeld op elk huidtype. De Alexandrite laser (golflengte 755nm) verbrandt het haarzakje door het pigment in het haar te absorberen, hierdoor kunnen mede dankzij de aantrekkingskracht van pigment ook dunnere haartjes worden geraakt. De Alexandrite laser is alleen geschikt voor huidtype 1 tot 3. Het is altijd het beste om een gekwalificeerde professional te raadplegen om te bepalen of een alexandriet laserbehandeling geschikt is voor uw huidtype en haartype

Een alexandrite laser wordt vaak gebruikt voor laserontharing en heeft verschillende voordelen voor de gebruikers, waaronder:

Hier zijn 10 voordelen van een Alexandrite laser ten opzichte van andere ontharingssystemen:

Snellere behandelingstijd: De Alexandrite laser heeft een groter vlekgrootte dan veel andere ontharingssystemen, waardoor het mogelijk is om een groter oppervlak in één keer te behandelen, wat resulteert in een kortere behandeltijd.

Effectieve behandeling: De Alexandrite laser is zeer effectief bij het verwijderen van haar, pigmentvlekken en tatoeages, en kan een aanzienlijke vermindering van deze ongewenste elementen opleveren na slechts enkele behandelingen.

Minder pijnlijk: In vergelijking met sommige andere ontharingssystemen kan de Alexandrite laser minder pijnlijk zijn tijdens de behandeling, waardoor patiënten meer comfortabel blijven.

Geschikt voor verschillende huidtypes: De Alexandrite laser is geschikt voor een breed scala aan huidtypen, waaronder lichtere huidtypen die moeilijker te behandelen zijn met sommige andere ontharingssystemen.

Langduriger resultaat: De Alexandrite laser kan langduriger resultaat bieden dan sommige andere ontharingssystemen, omdat het dieper in de huid doordringt om de haarzakjes te vernietigen.

Minder risico op bijwerkingen: De Alexandrite laser heeft over het algemeen minder bijwerkingen dan sommige andere ontharingssystemen, zoals irritatie, ontsteking en ingegroeide haartjes.

Veiliger voor donkere huid: De Alexandrite laser is veiliger voor donkere huidtypen dan sommige andere ontharingssystemen, omdat het minder risico op pigmentverschuivingen of brandwonden met zich meebrengt.

Gerichtere behandeling: De Alexandrite laser kan gerichter werken op de doelgebieden dan sommige andere ontharingssystemen, wat resulteert in minder schade aan het omliggende weefsel.

Hogere precisie: De Alexandrite laser kan een hogere precisie bereiken bij het richten op kleine haarzakjes dan sommige andere ontharingssystemen.

Minder herhaling van behandelingen: De Alexandrite laser kan minder behandelingen vereisen dan sommige andere ontharingssystemen om het gewenste resultaat te bereiken.

De 1064 nm golflengte van de Yag laser heeft minder affiniteit met het pigment en absorbeert bloed in de haarvaatjes. Hierdoor is het Yag laser zeer geschikt voor het verwijderen van haar voor huidtype 4.

Voor de behandeling onderzoekt uw ontharingsspecialist de huid, diens gevoeligheid, uw haar en tevens de pigmentatie. U wordt voor permanente laserontharing goed voorgelicht door onze specialisten.

Hier zijn 10 voordelen van een YAG-laser:

Geschikt voor verschillende huidtypen: De YAG-laser is geschikt voor een breed scala aan huidtypen, van licht tot donker.

Gerichtere behandeling: De YAG-laser kan zeer gericht werken op de doelgebieden, waardoor minder schade aan omliggend weefsel ontstaat.

Hogere precisie: De YAG-laser kan een hogere precisie bereiken bij het richten op kleine doelgebieden zoals haarzakjes, pigmentvlekken en tatoeages.

Effectieve behandeling: De YAG-laser is zeer effectief bij het verwijderen van pigmentvlekken, tatoeages en ongewenste haargroei.

Veiliger voor donkere huid: De YAG-laser is veiliger voor donkere huidtypen dan sommige andere lasers, omdat het minder risico op complicaties zoals pigmentverschuivingen of brandwonden met zich meebrengt.

Langduriger resultaat: De YAG-laser kan langduriger resultaat bieden dan sommige andere lasers, omdat het dieper in de huid doordringt om de doelcellen te vernietigen.

Minder herhaling van behandelingen: De YAG-laser kan minder behandelingen vereisen dan sommige andere lasers om het gewenste resultaat te bereiken.

Minder pijnlijk: De YAG-laser kan minder pijnlijk zijn dan sommige andere lasers.

Geschikt voor verschillende doeleinden: De YAG-laser kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verwijderen van ongewenste haargroei, pigmentvlekken en tatoeages.

Minder risico op bijwerkingen: De YAG-laser heeft over het algemeen minder bijwerkingen dan sommige andere lasers, zoals roodheid, blauwe plekken en zwelling.

Of je nu houdt van een babygladde bikinilijn, zachte oksels of gladde benen, met definitief ontharen bereik je moeiteloos jouw droomresultaat.

Stel je eens voor: geen gedoe meer met scheermesjes, geen pijnlijke harsbehandelingen en geen irritaties meer. Het geheim van definitief ontharen? Krachtige lasers die de haarzakjes tot in de kern vernietigen, waardoor ze niet meer terug kunnen groeien. En het beste nieuws? De behandelingen zijn veilig, snel en vrijwel pijnloos.

Of je nu op zoek bent naar een strakke look voor de zomer, een gladde huid voor een speciale gelegenheid of gewoon een dagelijks gevoel van zelfvertrouwen, definitief ontharen is de oplossing die je zoekt. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak en geniet voorgoed van een haarvrije toekomst.