Kalk en schimmelnagel laseren

Effectieve behandeling voor schimmelnagels met laser. Een laserbehandeling duurt circa 5 minuten en kost slechts €10 per nagel.
Mail voor prijsopgave

Een schimmelnagel is de meeste mensen een doorn in het oog. Het ziet er niet fraai uit, sommige mensen vinden het onhygiënisch. Dat is een schimmel nagel (ook wel kalknagel genoemd) natuurlijk niet. Het is een aandoening die iedereen kan oplopen. Een verdikte, brokkelige of verkleurde nagel is kenmerkend voor een kalk nagel.

De aandoening wordt veroorzaakt door een infectie van een huidschimmel De huidschimmel komt in de huid door besmetting via bijvoorbeeld een badkamer-, sauna- of zwembadvloer of textiel.

Een nagelschimmel voelt zich goed in warme vochtige gebieden zoals in(sport-)schoenen.We laseren schimmelnagels al vanaf €10 euro per nagel. Verstandig is om een gehele voet te laseren i.v.m. transmissie naar andere nagels.

Laat uw nagels van tevoren dun vijlen bij de pedicure en boek dan een behandeling bij Club Beauty. Een schimmelnagelbehandeling duurt meestal tussen de 5 a 15 minuten. Nieuwe klanten krijgen standaard een intakegesprek.Wilt u een afspraak maken? Bel of WhatsApp ons op 0681169174 of 0797505899 dan zien we u graag tegemoet aan de Willem Dreeslaan 181, 2729NE te Zoetermeer.

 

 

 

Product labels