HIFU Facelift ( gehele gezicht)

Beste & Grootste HIFU aanbieding van Nederland!
€ 1.199,00
€ 195,00
 
 
 
 
Grootste HIFU aanbieding van Nederland!
 
Effectieve huidverstrakking zónder ingreep. Dat kan met de (HIFU). Met de HIFU worden energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. Zeer tevreden cliënten. Scherpe tarieven.
 
Neem een HIFU facelift therapie voor het gehele gezicht nu voor €195 i.p.v. marktprijs €1199. Facelift zonder botox, fillers of cosmetische ingrepen!est wat Hifu voor u kan betekenen en bespaar met de actieprijs meer dan duizend euro voor een Hifu behandeling. Wij gebruiken de beste Hifu apparatuur, circa 60 procent van onze klanten ziet gelijk na de behandeling resultaat.

Club Beauty is koploper in HIFU (facelift zonder operatie) behandelingen en heeft al honderden mensen geholpen in de afgelopen jaren. Als een van de eerste aanbieders van Hifu in Nederland, vieren we dit met maximaal 1000 personen met een spetterende actieprijs! Nergens werkend voordeliger!

Wat is HIFU therapie?

Hifu is een niet-chirurgische behandeling om uw huid optimaal te liften, waarbij de eigen regeneratieve reactie van het lichaam wordt gebruikt. De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound HIFU. Verandering is, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling van 20-90 minuten licht zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat uit zich in 3 tot 6 maanden. Daarna houd dit ongeveer een of twee jaar aan.

Hoe werkt HIFU?
Met de HIFU, worden via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. De HIFU raakt drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie zonder daarvoor onder het mes te moeten.

Welke zones kunnen behandeld worden?
Gehele gezicht
Wenkbrauwen / Oogleden
Kin / Kaaklijn
Wangen en voorhoofd
Kraaienpootjes
Hals
 
Ook kunnen wij verschillende lichaamsdelen behandelen. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Voor wie is de HIFU geschikt ?
De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime.
De beste kandidaten voor HIFU behandeling zijn de mensen met: vage kaak lijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, losse nek, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.

Wat voor resultaat kunt u verwachten ?
Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na ca. 2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. Herhaal behandelingen of kuren zijn niet perse nodig bij Hifu.

De resultaten verschillen per persoon, sommige personen ervaren uitstekende resultaat en anderen niet.
De huidstructuur wordt veelal gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt.

Wat is het voordeel van HIFU?
Dankzij HIFU is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk en vormt daarmee een goed alternatief voor chirurgische lifting.

HIFU is de meest gecontroleerde methode van huidverstrakking op basis van warmte diffusie Ook is de behandeltijd met deze methode korter. Als u meerdere plekken in hals of gezicht wilt behandelen, kan dit nu in een kortere periode.

Wat is SMAS laag en waarom is die belangrijk?
SMAS (Superficial Musculo-aponeurotic System) is het stuk weefsel in de huid die strak wordt getrokken door een chirurg bij een face lift. Ultraformer met thermische energie verwarmt dit weefsel op een veilige manier, met als resultaat een gelijk zichtbaar, strakker gezicht. Na een tijd wordt de behandeling duidelijk zichtbaar. Dit komt omdat Ultraformer de aanmaak van collageen blijft stimuleren tot maanden na de behandeling. Zo krijgt u een nieuwe huidstructuur.

Wanneer is HIFU niet geschikt of mogelijk?
HIFU therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen.
 
ACTIE
De bovengenoemde prijs is een actieprijs. 
Uw onderkin of hals erbij kan voor een meerprijs van €100.
Wilt u de decolleté er ook bij dan kan dat voor een meerprijs van €100.

Voor het maken van een afspraak
 
Wacht niet en boek nu je afspraak.
 
Vestiging zoetermeer:    079 750 58 99  / 0681169174
 
 
Wij delen alleen echte resulaten ( foto's) van onze eigen klanten!  Geen filtter geen onzin!  Voor jong en oud.   
 
Meer resulaat foto's volg ons:
Instagram : clubbeauty.nl