Plasmalift / fibroblast

Ooglidcorrectie zonder operatie! fibroblast ook voor uw lichaam. Zie prijslijst in het artikel.
Mail voor prijsopgave

 

Ooglidcorrectie zonder operatie!

Wilt u af van overhangende oogleden? Bent u de zware oogleden beu en wilt u niet altijd zo vermoeid of somber ogen? Of zorgen uw overhangende oogleden voor praktische problemen omdat ze het zicht beperken? Maar ziet u ook op tegen een operatie om uw oogleden te liften? Dan is onze nieuwe ooglidcorrectie-behandeling met de Jett Plasma Lift Profi dé behandeling voor u! Dit is de nieuwste generatie technologie voor huidverstrakking en stimulering van de collageenaanmaak van de oogleden. Het is een fantastisch alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken en snijden! En ook nog een zeer betaalbaar en bewezen effectief! En dat (in de meeste gevallen) in slechts één behandeling!

Wat is een Plasma behandeling?

Plasma ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. De lichte elektrische ontlading bij de Plasma Lift wordt opgewekt door gelijkspanning (DC). Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met het Plasma Lift systeem ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Wilt u bepaalde problemen zoals bvb een ooglift aanpakken zonder plastische chirurgie of dure operaties? Deze methode is het medische alternatief voor chirurgische ingrepen. De behandeling is volledig veilig, geschikt voor alle leeftijden. LET OP, de plasma behandeling is niet voor iedereen geschikt, en zal niet bij iedereen hetzelfde resultaat geven. Dit heeft te maken met huidtype, levensstijl etc. Soms zijn er meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te behalen. Er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas

Plasmabehandeltechniek:

Plasma is gebaseerd op sublimatie (verdamping) van de bovenste huidlaag (opperhuid). Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect van de huid ontstaan, met meer strakheid en lifting als resultaat. Omdat de behandeling zich slechts toespitst op de oppervlakte van de huid, zal er geen littekenweefsel in de huid optreden en is behandeling met de plasma pen volledig veilig.

Toepassingen:
Met plasma kunnen verschillende huidklachten behandeld worden zonder cosmetische ingrepen.


-liften van hangende bovenoogleden
-liften van onderoogleden
-liften van wenkbrauwen
-liften van mondhoeken – lachrimpels
-rimpels rondom de ogen- kraaienpootjes
-rimpels rondom de mond- rokerslijntjes
-frons en voorhoofd rimpels
-Striemen verminderen
-littekens verminderen
-mini facelift
-rimpels rond de oren
-halslift – halsversteviging
-pigment en ouderdomsvlekken verminderen

plasmalift behandeling voor iedereen geschikt?

De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:

  • Mensen met Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
  • Mensen met andere geïmplanteerde elektrische apparaten
  • Epilepsie patiënten
  • Tijdens zwangerschap
  • Mensen met metalen implantaten in het behandelgebied

De specialiste beoordeelt voor de behandeling of u in aanmerking komt voor de ooglidcorrectie zonder operatie. Uw gezondheidstoestand en de conditie van de huid spelen hierbij een belangrijke rol. Tevens bespreekt zij met u de verschillende mogelijkheden. 

Nazorg

Direct na de behandeling kunnen er wat roze/rode plekjes op de huid ontstaan. Dit is in het merendeel van de gevallen na een aantal uur tot twee dagen verdwenen. Ook kan de huid lichte tot matige zwelling vertonen die tot vijf dagen kan aanhouden. Daarnaast kunnen er bijna onzichtbare korstjes van 0,1mm doorsnede ontstaan. Deze mag u er absoluut niet afhalen om risico op littekentjes te voorkomen. Deze korstjes vallen er na een aantal dagen tot een week vanzelf af. Onder de korstjes ontstaat de nieuwe jonge huid.

Het is belangrijk de huid de eerste paar dagen goed te hydrateren maar niet te weken. Daarna 3 keer per dag de aanbevolen vettere oogcrème gebruiken die dun wordt opgebracht en goed wordt uitgestreken. Indien u naar buiten gaat, moet u de oogleden een paar keer per dag insmeren met de aanbevolen crème met factor 50 of compleet beschermen met een blokker. Als de zon schijnt, adviseren wij een zonnebril te dragen. Bij onvoldoende bescherming van de behandelde huid bestaat namelijk de kans op blijvende pigmentatie van de huid.

  • De eerste 5 uur na de behandeling mag u niet intensief sporten, zwemmen, de huid koelen of weken.
  • De eerste week niet in de sauna of infrarood.
  • Advies: gedurende 1 week geen make-up op de behandelde zone.
  • De eerste 4 weken na de behandeling mag u niet in de zon of onder de zonnebank.

Na 12 weken is het eindresultaat bereikt. 

 

 Boven ooglid € 150,00
Onder ooglid € 150,00
Boven en onder ooglid
Let op, 2 aparte behandelingen boeken!
€ 495,00
Wenkbrauwlift € 150,00

 

 Kraaienpootjes € 70,00
Rokerslijntjes en mondrimpels € 150,00
Mondhoekjes tot kaaklijn € 295,00
   
Fronsrimpels tussen de wenkbrauwen € 50,00
Voorhoofd rimpels € 195,00
   
Halslift (Afhankelijk van de grote van de zone) € 150,00 (S)

 

Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken € 35,00 – €150,00
Littekens ( afhankelijk v/d grote) € 35,00 – €150,00
Striemen afhankelijk van de grote vd zone € 125,00 – €295,00
Mini facelift € 695,00
   
Product labels