Definitief ontharen

Pakket korting mogelijk! (voor hem en haar)
€ 50,00

Heeft u een slechte ervaring met OPT, IPL of Laser behandelingen, een onbeperkte pakket genomen waar na 20 sessies gemerkt dat de behandeling nog niet aanslaat? Tegenwoordig overspoelen niet werkende Chinese apparaten of namaakonderdelen de markt met als resultaat dat IPL en Laser ontharen een slechte naam krijgt. De haren gaan weg, maar komen net zo hard terug en de haargroei neemt toe.Jammer van uw tijd en geld.

Club beauty werkt al 10 jaar met kwalitatieve apparatuur van Franse origine! We beschikken op Laser, SHR, SPL en IPL apparatuur en kunnen u behandelen met een apparaat waarbij u het beste resultaat ervaart. De technieken is zeer geavanceerd en betrouwbaar, waarbij in een kort tijdsbestek het gehele gewenste gebied wordt behandeld.

Stel je eens voor:
niet meer scheren, epileren of harsen
geen last meer van pijnlijk ingegroeide haartjes
geen last meer van stoppeltjes, irritaties en ontstekingen
kortom, langdurig verlost van ongewenst haar
Het licht van de apparatuur werkt oppervlakkiger (voor een haarwortel hoeft u niet diep te zitten) en is geheel veilig waardoor deze behandeling speciaal geschikt is voor in de schoonheidssalon.

Eerst scheer je het liefst thuis, de avond tevoren. Dan komt er hier een laag gel op de huid die onthaard gaat worden. Daarna worden door lichtflitsen de haren vanuit de haarwortels verwijderd. Geen enge dingen, want het gebeurt met licht. Hoe lichter de huid en hoe donkerder het haar hoe beter dat het werkt. ‘Ontharen is een duidelijke trend".
Ook mannen vormen een gestaag groeiende groep die voor ontharing kiezen. Omdat haren verschillende groeifases kennen ,is een zes- tot tiental behandelingen nodig om het bestaande haar definitief te verwijderen (Om de 1.5,3 of 6 maanden).

Alleen haren die zich in de haargroeifase bevinden kunnen effectief verwijderd worden. Daardoor zijn er dus meerdere behandelingen nodig.
Het haarwortel wordt vernietigd totdat het niet meer in staat is om terug te groeien.Echt pijnlijk zijn de behandelingen niet, maar het ontharen van sommige delen van het lichaam of het gezicht, kunnen wel gevoelig zijn.
Er zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig.
Het is namelijk zo : haren groeien in verschillende groeifasen. Onder de haarcyclus verstaat men het proces van de productie, groei en uitval van het haar. Deze cyclus bestaat uit drie fasen:

Drie fasen van de haarcyclus en hun kenmerken
Fase Toestand Percentage
Anagene Fase Groeifase 85-90%
Categene fase Overgangsfase 1-3%
Telogene fase Rustfase 12-15%

Anagene fase
In deze fase groeit er een nieuwe haarwortel, waarmee de productie van een nieuwe haar is begonnen. De anagene fase, ook wel groeifase genoemd, duurt twee tot zes weken en hangt af van genetisch bepaalde factoren. Ongeveer 85-90% van de haren bevindt zich in de anagene fase, wat (logischerwijze) betekent dat er altijd haar op het lichaam aanwezig is.
Catagene fase
In deze 2 tot 3 weken durende overgangsfase neemt de groei van het haar af en bereidt het zich voor om uit te vallen. Ongeveer 1-3% van alle haren bevindt zich in deze fase.
Telogene fase
In de telogene fase of rustfase vindt nauwelijks activiteit plaats en komt het haar zodanig los te zitten dat het uit kan vallen. Na de uitval kunnen nog tien tot twaalf haren uit dezelfde wortel groeien. Ongeveer 13% van de haren bevindt zich in deze rustfase.
De snelheid waarmee een haar de fasen doorloopt heeft invloed op de kaalheid van een persoon. Omdat uit dezelfde haarwortel slechts tien tot twaalf haren kunnen groeien, kan de kaalheid zich al na ongeveer het 25 levensjaar inzetten.

Alleen de haren die in de anagene fase zitten kunnen definitief vernietigd worden. Dus u moet een aantal keren terugkomen om al die haren in de anagene fase te kunnen pakken. Het totale aantal behandelingen kan per individu verschillen omdat dit afhankelijk is van lichamelijke factoren zoals bijv. de hormoonhuishouding.
Na elke behandeling zal u na 10-15 dagen het resultaat zien ; de haren die in de anagene fase zaten en vernietigd zijn, vallen vanzelf uit -> die komen niet meer terug ! Ideaal toch?
(Wij kunnen tot huidtype 4-5 behandelen , helaas kunnen wij mensen met huidtype 5 niet altijd behandelen )


Type 1 en 2 zijn karakteristieke Scandinavische en Keltische huidtypen.
Type 3 is typerend voor volkeren uit het Verre Oosten (Korea, Japan).
Type 4 is typerend voor volkeren rondom de Middellandse Zee en uit Zuid-Amerika.
Type 5 en 6 zijn typerend voor volkeren in Centraal Afrika en het Caraïbisch gebied.

Tijdens het intake gesprek bekijken we het te behandelen gebied en de haren. Ik leg uit hoe de behandeling plaats gaat vinden en laat een proefflits voelen, zodat u weet hoe de behandeling aanvoelt. Vervolgens kunnen we een behandelplan opstellen waar in staat hoeveel behandelingen optimaal zijn en wat de te verwachten kosten zijn


De behandeling vinden plaats om de 6 tot uiteindelijk 24 weken afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen voor de definitieve resultaat.
De bovengenoemde prijs is de prijs per behandeling. Mocht u een prijsafspraak maken? Dan behoudt u de prijs tot het einde.

Club Beauty neemt graag de tijd voor u en veiligheid staat voorop, onze specialisten hebben 10 jaar ervaring in Laser, SPL, IPL en SHR ontharen en kunnen u goed adviseren. Mocht u een prijsafspraak maken? Dan behoudt u de prijs tot het einde.

We doen aan definitief ontharen en niet onbeperkt ontharen/ geen haarreductie maar kwalitatief definitief ontharen met resultaat.
Actieprijs is alleen geldig voor vrouwen (18+)
Bij zwangerschap, antibioticakuur, bloedziektes, infecties op de huid, epilepsie is een behandeling niet mogelijk

 

Wilt u graag meerdere lichaamsdelen tegelijk laten behandelen?
Bel dan voor een afspraak waarbij we een aantrekkelijke pakket korting zullen geven

Bij twijfel kunt u altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen!

 

Definitief Ontharen Met hoogwaardige apparatuur    
     

 

 

   
Bovenlip €15,-  
Kin + bovenlip €35,-  
Wangen €25,-  
Gehele gezicht €50,-  
Oksel €45,-  jaar actie €100,- 
Nek €25  
Hals €25  
Billen €50,-  
Buik ( evt. met tepelhof)  €75-  
Onderbeen €89  
Bovenbeen €89  
Gehele benen €160,-  
Bikinilijn small  €35,-  
Bikinilijn Large  €50,-  
Boven of onderarm  €85,-  
Onderrug €70,-  
 Gehele benen en bikini   (actie)  *onder voorbehoud*    €150,-
 Oksel jaar actie     €100
 Onderbenen + bikini   + schaam + oksel     €99,-

 

 

 Acies : bel of app ons 0681169174

Volg ons van Instagram of Facebook.

Voor afspraak graag bellen of appen

Zoetermeer: 0681169174 /079 7505899

Adres: Willem dreeslaan 181,

2729NE zoetermeer

 

 

 

Product labels