Body sculpting met lipo laser en Cavitatie

Body shaping and cellulite treatments, introductieprijs van 3 sessies voor slechts €150. Een sessie duurt circa 60 minuten
Mail voor prijsopgave

Lichaam sculpting & shaping & cellulitis behandeling bij Club Beauty (Cavitation/Laser Lipo/Skin Tightening).

 

Bij Club Beauty helpen wij u van ongewenst hardnekkig vet/cellulite & losse huid. Dit doen we met onze lipo & cavitation laser. Elke behandeling omvat een combinatie van Ultrasone Cavitatie, het aanhalen van de Radiofrequentie & laser.

Wat is Lichaam shapen?
Body sculpting omvat chirurgische en niet-chirurgische vetverminderingsprocedures. Deze procedures verminderen of verwijderen hardnekkige vetophopingen om contouren en vorm te geven aan verschillende delen van het lichaam

Ultrasone Lichaamscavitatie:
Ultrasone Cavitatie is een vrij nieuwe niet-invasieve procedure die wordt ontworpen om gelokaliseerd vet te verminderen door veilige niveaus van ultrasone klankenergie via een hand gehouden sonde op een gericht gebied van onderhuids vet toe te passen.

Het is een lichaam het vormen procedure die door diepe koppige lokale vette weefsels op te splitsen werkt, die later van door de lymfatische en urinaire systemen worden ontdaan.

Het is ook efficiënt in het verminderen van cellulite, een voorwaarde, die de meeste vrouwen boven 20 treft, of slank, of met overgewicht.

In tegenstelling tot liposuctie (die voor velen een afschrikwekkende en extreme optie kan zijn) is het veilig, niet-chirurgisch, en vereist geen hersteltijd.

Het is ook een van de enige beschikbare technologieën die even doeltreffende resultaten kan opleveren als liposuctie of chirurgie, op voorwaarde dat u het aanbevolen aantal sessies uitvoert (meestal tussen 8-12 sessies voor optimale resultaten)

Wanneer toegepast in combinatie met Radio Frequency (RF) Skin Tightening, kunnen de verwarming en cavitatie effecten ook de collageen herschikking bevorderen en als gevolg daarvan de huid strakker maken en rimpels verminderen.

**Een minimum kuur van 6+ behandelingen wordt aanbevolen voor optimale resultaten **

Vaak Gestelde Vragen:


 • Is Ultrasone Vette Cavitatie/Huid het Aanhalen of Laser Lipo een veilige procedure? - Ja, zijn zij veilige, efficiënte, comfortabele, en niet-invasieve procedures met vrijwel geen bijwerkingen. Het vereist geen anesthesie, verlaat geen littekens en vereist geen nazorgbehandeling. De ultrageluid/radiofrequentie/laserenergie is ontworpen om alleen de vetweefsels onder de huid aan te pakken, en heeft geen invloed op de bloedvaten, zenuwen en bindweefsels.

 • Is deze procedure pijnlijk? - Nee, de behandeling is pijnloos. Een lichte tinteling of een heel licht zoemen in het oor kan soms worden gevoeld tijdens de behandeling, maar dit is niet oncomfortabel. Tijdens de behandeling kan ook een warmtegevoel optreden, maar dit is niet pijnlijk. Enige lichte roodheid van de huid, die soms tijdens of kort na de behandeling kan ontstaan, verdwijnt snel.

 • Is er sprake van downtime/herstel? - Nee! U kunt gewoon doorgaan met uw dag na uw sessie! Het wordt zelfs aangemoedigd om wat cardio of lichaamsbeweging te doen om de gifstoffen uit het lichaam te helpen verdrijven. Spoel de gifstoffen uit door te zweten!

 • Hoe bereid ik me voor op mijn afspraak? - Het is uiterst belangrijk om jezelf te hydrateren voor en na uw procedure om te helpen bij het wegspoelen van de toxines. Minimaal 8 glazen water per dag, 1 gallon zou ideaal zijn! Geen alcohol voor of na uw afspraak. Gelieve geen crèmes/lotions op het te behandelen gebied aan te brengen op de dag van uw afspraak.

 • Wat moet ik aantrekken naar mijn afspraak? - U kunt iets lichts en comfortabels dragen, iets dat u gemakkelijk uit en aan kunt trekken. U kunt ook gerust andere kleren meenemen als u besluit om de infrarood sauna sessie te doen.

 • Is dit permanent? Ultrasone Lipo smelt tot 30% van uw vetcellen elke keer dat u een behandeling ondergaat. Antwoord: Ja het is blijvend! Omdat het voor hardnekkig vet is dat niet wil loslaten! Het is specifiek voor mannen/vrouwen die koppige vette zakken niet kunnen van de hand doen om het even wat. Met onze leeftijd en hormonen en de manier waarop ons lichaam in elkaar zit, doen we aan lichaamsbeweging (maar we kunnen niet spotten) en doen we alles wat we kunnen, maar om de een of andere reden willen die hardnekkige vetzakken maar niet loslaten. Dus deze ultrasone machine en ultrasone golven zijn in staat om die vetcellen open te breken en het vet vloeibaar te maken.

 • Waarom geen cafeïne op de dag van de behandeling? De cafeïne blokkeert je lymfestelsel en droogt je uit. Het beperkt ook uw bloedvaten en kan het gesmolten vet niet door de Lever zeer goed laten metaboliseren.

Wat kunnen wij behandelen?

Gebiedsindeling:Dit wordt geteld als een behandelgebied.

Gezicht
Hals
Buik (Small )
Taille (Love Handles)
Voorkant dijen
Boven of onder armen.
Achterkant dijen (hamstrings)
Bovenrug en bh-rolzone
Kuiten
Binnenzijde dijen
Buitenzijde dijen
Onderrug (flanken)
Billen
Heupen 

Voorbereiding op uw afspraak:

Tips voor betere resultaten en een gezondere versie van u!

Het is heel belangrijk om te begrijpen dat met elke technologie of gewichtsverlies programma te begrijpen hoe ons lichaam werkt en wat te vermijden bij het doen van deze behandelingen voor de beste resultaten. Dit is GEEN wonderprocedure, geen éénmalige beproeving. De grote resultaten worden gemakkelijker verkregen wanneer het volgen van een verstandig dieet, het uitoefenen van en het behandelen van deze behandelingen geen verschillend dan andere methodes om toxine uit u lichaam of een diepe weefselmassage te verwijderen.


Hier zijn een paar uiteinden om het proces langs te helpen en nog betere resultaten te zien.

- Drink elke dag minstens (MINIMAAL) 1.8L water, de dag van de behandeling drinkt u zoveel water als u kunt (tot een liter) om de gifstoffen sneller te helpen verwijderen (citroen toevoegen aan uw water helpt ook bij gewichtsverlies en meer energie).

- Eet een verstandig dieet, vermijd onnodige eenvoudige koolhydraten/vet voedsel en eet meer fruit en groenten.

- Het over-the-counter kruid Mariadistel kan het ontgiften en reinigen van de lever maximaliseren.

- Vermijd alcohol de dag van en de dag na de behandeling.

- Vermijd cafeïne

- Vermijd blootstelling aan de zon na radiofrequentie gedurende minimaal 48 uur.

Diskwalificatie Lijst:
(als u een van de onderstaande heeft, bent u geen kandidaat voor deze lichaamsbehandelingen)

 • Zwanger of momenteel borstvoeding gevend
 • Epilectisch
 • Cliënten met maligniteit of chemotherapie
 • Cliënten die onlangs een operatie hebben ondergaan
 • Cliënten met hartaandoeningen of met een pacemaker
 • Cliënten met nieraandoeningen (of galstenen).
 • Als u een ingebed metalen voorwerp heeft (IUD, Stent, of silicagel, etc)
 • Als u menstrueert (dit zou contra-intuïtief zijn aangezien u tijdens uw menstruatie blast)
 • Gevoelig voor warmte
 • Genetische overgevoeligheid

Wilt u een afspraak inplannen? Bel of WhatsApp ons op 0681169174 of 079 750 5899. We zien u graag te gast bij Club Beauty aan de Willem Dreeslaan 181, 2729 NE te Zoetermeer.

Introductieprijs: 3 sessies voor slechts €150