Acne behandeling

Acne behandeling kan worden vergoed door uw verzekering.
€ 65,00

Ondervindt u hinder van puistjes en onzuiverheden? Kom langs in onze schoonheidssalon en ontdek wat de mogelijkheden zijn om in enkele weken van jouw acne af te komen. Deze behandeling is effectiever dan een gewone peeling en kan allen gebruikt worden door een gediplomeerde specialiste.

Acne behandeling volgens de ANBOS methode. (Vergoeding  is mogelijk door je zorgverzekering, vraag naar de mogelijkheden)

Acne is de meest frequent voorkomende huidaandoening bij jonge mensen. Kenmerkend zijn de papels, pustels, comedonen en talgcysten, die voorkomen in het gezicht, op de schouders, borst en rug. Wij verwijderen de onzuiverheden en voorkomen huidbeschadigingen. Dit doen we aan de hand van een microdermabrasie behandeling

Net zoals bij de peeling wordt door middel van kristallen de bovenste huidlaag – bestaande uit dode en oude huidcellen – verwijderd. Met deze methode kan de huid (in tegenstelling tot bij de peeling) plaatselijk en intensief behandeld worden. Doordat het apparaat gesloten en steriel is biedt microdermabrasie uitkomst bij actieve acne.


Wij zijn aangesloten bij ANBOS waardoor veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de behandelkosten vergoeden.

Acne behandelen kan toegepast worden in het gelaat, maar ook zeer effectief op rug, borst & Schaam & bikinilijn ( voor de ingegroeide haartjes en iiritatie) 

 

Acne ( Vergoed door je zorgverzekering? vraag naar de mogelijkheden)    
Gelaat €65,-  
Rug of  billen of bovenbenen ect... ( overige lichaamsdelen, bel voor prijsopgaven  0681169174 )  €70,-  v.a  
Grove poriën ( wangen, 2 sessies ) €200,-  
 Schaam & bikinilijn  €50,-

Locatie zoetermeer:

Willem dreeslaan 181 , 2729NE te zoetermeer

Tel : 06- 81169174 / 079-7505899