Cadeaubon Club Beauty

$50 Gift Card.
Artikelnummer:: PG_CR_050
Gratis verzenden
Afleverdatum: 1-2 days
€ 50,00

Cadeaubon

Met een cadeaubon geeft u een heerlijke behandeling cadeau aan een vriend(in), familielid of collega. De cadeaubon is een origineel cadeau, zowel om te krijgen als om te geven. Vrij besteedbaar naar wens binnen ons salon.

U kunt onze cadeaubon bijvoorbeeld geven als verjaardagscadeau, als geschenk voor Moederdag, als kerstcadeau of gewoon als een heerlijke traktatie tijdens de koude winterdagen. Kortom, een ideaal geschenk voor iedere gelegenheid, het hele jaar door. 

U kunt bij ons zelf uw bedrag kiezen wat u uit wilt geven aan een cadeaubon in de salon. Wilt u hem via de webshop bestellen daar hebben wij verschillende bedragen waar u uit kan kiezen. kijk hiervoor in onze webshop. Onze bonnen zijn een jaar geldig naar uitgave.

Wilt u een cadeaubon kado geven dan kunt u altijd bij ons binnen lopen of bestel via de webshop. Ook is het mogelijk om cadeaubonnen met de post te verzenden.

Klanten hoeven het bedrag niet in 1 maal te besteden, er kunnen diverse behandelingen plaatsvinden naar keuze.


Zakelijke cadeaubon

Onze cadeau- en Beauty & Relax bonnen kunt u ook voor zakelijke doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als eindejaarscadeau, Secretaressedag, bij een jubileum of om uw medewerkers een keer extra in het zonnetje te zetten. Verras ook uw zakelijke relaties met onze bon!

Alle bonnen zijn verkrijgbaar in onze winkel of via webshop (let op: levering na betaling).