2B Bio Peeling

Volledige biologische peeling is voor elke huid geschikt, een behandeling duurt circa 60 minuten en kost slechts €75
Mail voor prijsopgave

Ontdek de magie van de 2B bio-peeling!

Met 2B bieden wij u de nieuwste generatie van bio-peelingen. De 2B peeling is de nieuwe generatie onder de peelings. De volledige biologische peeling is voor elke huid geschikt. De warme kruiden, waaruit de peeling bestaat, worden in de huid gemasseerd, waardoor de onderste laag van de opperhuid wordt ertoe bewogen nieuwe cellen aan te maken. Dat betekent dat alle onregelmatigheden in de huid, zoals acne, pigmentvlekken, litteken(tjes), gerstekorrels ect.. de huid als het ware‘’uitgewerkt’’ wordt.

Het basis van het product wordt gevormd door plantenextracten en -mineralen, die dankzij een nieuwe wetenschappelijke benadering van schoonheid zorgen voor een ongeëvenaard effectieve werking. In tegenstelling tot andere peelings die uitsluitend aan de oppervlakte werken, start de bio-peeling het exfoliatieproces van binnenuit. Het geheim van de formule: net zoals het organisme vreemde lichamen verwijdert, zetten de krachtige, 100% natuurlijke bestanddelen de huid ertoe aan de dode huidcellen die haar verstikken, af te stoten.  

Samenstelling BIO peeling

Door zijn aard en samenstelling veroorzaakt BIOPEELING wanneer het als kruidenmasker wordt ingemasserd , een verwijdering van dode huidcellen. Daarbij stimuleren de microkristallen van de biopeeling de dieper gelegen huidlagen, wat de originaliteit van het product uitmaakt. Een nieuwe gave huid wordt bewerkstelligd door de "micronaaldjes" in de levende keratinocyten, door een versnelde wisseling van de huid. Naast de eliminatie van oneffenheden (fijne rimpels, onregelmatige pigmentatie, comedonen ...) ontstaat een natuurlijk herstel van de epidermis, dat nog versterkt wordt door de aanwezigheid van oligo-elementen en verkwikkende plantaardige extracten. De synergie van beide mechanismen geeft een volledig verjongde en gezonde huid. Het is een spectaculaire, eenvoudige en natuurlijke behandeling die door de schoonheidsspecialiste/ huidtherapeut uitgevoerd kan worden. Het effect is duidelijk zichtbaar!

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, van blanke tot donkere huid, op het gezicht of lichaam, als regelmatige behandeling en goede oppepper voor de (zelfs zéér gevoelige) huid. Ook is het heel doeltreffend tegen:

  • Acné, vette huid met grove poriën
  • Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, vitiligo
  • Littekens, verbeteren keloïd weefsels, striae
  • Rimpels, verouderde/ verslapte huid
  • Eczeem, rosacea, psoriasis
  • Vochtarme huid
  • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
  • Ingegroeide haren
  • Mislukte permanente make-up
  • In samenwerking met chirurg: voor en na een ingreep ter verbetering van de conditie van het weefsel. Hierdoor is minder kans op ontstekingen en geeft een mooiere/ snellere genezing.

Bij serieuze huidproblemen

Bij acne, zwangerschapspigmenten, pigmentvlekken, extreem droge huid of vette huid, is het aan te raden een kuur te doen van de peeling. Ook voor de huid met couperose of eczeem is het zeer aan te raden behandeling. De 2B bio peeling zorgt er immers voor dat de huid zichzelf van binnenuit hersteld en versterkt. Tevens wordt huidveroudering tegengegaan en slappere huid worden weer enigszins sterker.

Daarnaast is er nog een standaard behandeling met de producten van de 2B Bio Beauty mogelijk. Dit is een behandeling zonder de kruidenpeeling, maar wel met de producten van de 2b Bio Beauty. Omdat deze producten afgestemd zijn op elke huidtype, is dit een ideale behandeling als u de huid ook optimaal wil verzorgen.

De behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

2B Bio Peeling behandeling

Huidanalyse
Reinigen van de huid
zachte scrub
Stoombehandeling (vapozone) hierdoor worden de poriën geopend
Het verwijderen van mee-eters en gerstekorrels.
Bio Peeling (met plantaardige extracten,verwijdert onregelmatigheden en werkt 10 dagen na de behandeling door)
Verzorgende crème + sunblock 

Ook kunt u er voor kiezen om de kuurbehandeling in overleg met de schoonheidsspecialiste te doen. De schoonheidsspecialiste zal uw treatment speciaal op de behoeften van uw huidafstemmen

Prijzen:

 

2B Bio peeling behandeling 60 min € 75,00  
2B Bio peeling met Collageen lichttherapie 70 min € 85,00  
       
       

Wilt u alvast een afspraak inplannen? Bel of Whatsapp ons op 0681169174 of 079 750 5899. We zien u graag te gast aan de Willem Dreeslaan 181, 2729 NE te Zoetermeer.