Strakker lichaam en jongere huid met de collageenbank

Wenst u een afspraak te maken? Bel of WhatsApp ons op 0681169174 of 079 750 5899. We zien u graag te gast aan de Willem Dreeslaan 181, 2729NE te Zoetermeer. Een 10 rittenkaart voor de collageenbank kost slechts €125. Ieder sessie duurt circa 20 minuten
Mail voor prijsopgave

 

Collageen lichttherapie maakt geen gebruik van lasers of UV straling. Het is een pure vorm van licht die de aanmaak van collageen in de huid stimuleert.

De behandelingen zijn heerlijk ontspannend. Met slechts drie sessies van 15 tot 20 minuten per week ziet uw huid er na 10 weken jonger en stralender uit dan ooit tevoren! En dat zonder dure (pijnlijke) operaties of botox behandelingen. 

De voordelen:

 • De hele huid wordt mooier, stralender en strakker
 • De huid wordt soepeler, steviger en elastischer
 • Het voorkomt en vermindert cellulitis
 • Het activeert de vorming van collageen en elastine vezels
 • Het activeert de stofwisseling van de huid
 • Het verhoogt huidcel regeneratie
 • Er is een zichtbaar anti veroudering effect
 • Pigmentvlekken verminderen
 • Rode vlekken verminderen
 • Rimpels verminderen (rond de ogen, lippen, voorhoofd, hals en decolleté)
 • Het is een natuurlijk proces

Collageen lichttherapie

De zachte rode lichtgolven van het Collageen Plus toestel concentreren zich met name in het spectrum tussen de 600 en 650 nanometer en bevorderen op celniveau de aanmaak van collageen en elastinevezels die nodig zijn om de structuur van de huid te behouden en te verbeteren. Het stimuleren van dit proces maakt de huid zichtbaar strakker en stralender. Bovendien wordt door dit proces de zuurstofopname vergroot, het ontgiften geactiveerd en neemt het vermogen van de huid om vocht op te nemen en vast te houden toe, waardoor ook de regeneratie van de huid sneller zal verlopen.

De Effecten

Het heeft tijd nodig om de structuur van de huid te verbeteren. Een volledige kuur op de Collageen Plus bank duurt 10 weken om het gewenste effect te bereiken. De behandeling duurt 20 minuten per keer en dient in de aanvangsfase 3 maal per week plaats te vinden. De intensiteit van de behandeling kan na 5 weken verlaagd worden naar 20 minuten per keer. Afhankelijk van de gesteldheid van de huid zijn na gemiddeld 10-15 behandelingen veelal de eerste verbeteringen zichtbaar.

 

Licht en wellness-therapie voor de opbouw van collageen en elastine

Collageen lampen gebruiken daarbij zichtbaar rood licht met een frequentie van 633 nanometer, om het proces van de Photo Bio Stimulation opnieuw te activeren. Dit proces is hoofdverantwoordelijk voor de opbouw van collageen en elastine en zorgt daarmee voor een strakkere mooie en regelmatige huid.

Huidveroudering wordt een aantal wezenlijke factoren beïnvloed

één daarvan is: naar mate men ouder wordt, vertraagt de stofwisseling. Dat heeft als gevolg, dat de celenergie van de fibroblast cellen (cellen die collageen en elastine produceren) vermindert. De capaciteit van het lichaam, die noodzakelijke voedingsstoffen voor de fibroblast cellen produceren, vermindert eveneens. Het resultaat is een verminderde collageen- en elastineproductie, juist die stoffen welke de huid nodig heeft, om er jong en strak uit te zien.

Wetenschappelijk aangetoonde resultaten

Dr. Fiorenzo Angehrn, voorzitter van het Zwitsers genootschap voor medisch verantwoorde antiverouderings therapieën, heeft gedurende 4 maanden in de Zwitserse Piano kliniek de resultaten onderzocht van het Collageen Lichttherapie programma. Na 30 behandelingen van 20 minuten werden de volgende resultaten vastgesteld:

 • 97% verbeterde huidelasticiteit over het gehele lichaam
 • 89 % ziet duidelijk zichtbaar lifteffect in het gezicht, bij de hals en decolleté (dus een duidelijke afname van lijntjes en rimpeltjes)
 • 68% algemeen verbeterde conditie van de huid

 

 

 

Losse sessie   € 15  
10 rittenkaart   €125