Franchisenemer worden

Club Beauty:

Club Beauty is een jong en succesvolle schoonheidssalon die haar deuren voor het eerst opende in 2009.Sinds 2009 is het bedrijf razendsnel gegroeid waardoor een nieuwe pand noodzakelijk was. In 2011 opende de toenmalige Nasrin’s Beauty Salon (Nu Club Beauty) haar deuren in een nieuw locatie aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer en een vestiging aan de Fijnjekade in Den Haag. In verband met de groeiende vraag naar onze diensten , binnen en buiten Zoetermeer zoeken wij enthousiaste franchisenemers die hun eigen Club beauty exploiteren.


 

Franchise :

Club Beauty krijgt steeds meer klanten van buiten Zoetermeer. Wij hebben vele klanten die vanuit Den haag , Rotterdam , Amsterdam, Heerhugowaard, Alkmaar en zelfs Antwerpen behandelingen bij ons reserveren. Hoogtijd om door te groeien en ons ervaring met u te delen! 


Locatie& marketing

Een van de meest belangrijke factoren voor het succesvol openen van uw Club Beauty is de locatie. Daarom wordt er een zeer uitvoerig onderzoek gedaan door Club Beauty in samenwerking met u, om de juiste locatie uit te zoeken. Zo kijken wij naar inwonersaantal, bevolkingsdichtheid, gemiddelde woningwaarde, infrastructuur, sociale samenhang , en natuurlijk de concurrentie. Zodra de locatie vastaat werken wij samen om zorg te dragen aan alle vergunningen . Wij werken u en uw personeel in op onze locatie. Zodra uw bedrijfslocatie professioneel is opgebouwd en ingericht werken wij samen aan een spetterende openingsactie om de opening een spetterend succes te maken!