Ontspannende Massagestoel

Ga zitten, ontspan, en geniet!
Mail voor prijsopgave

Na een lange dag op het werk of een intensieve workout verlangt uw lichaam meer dan ooit naar die welverdiende 'me-time'. Breng je geest tot rust en kom in de ultieme ontspanningsmodus. Het beste gevoel ooit, toch? Daarom introduceren wij de gloednieuwe Relax & Recover massagestoel. Met deze stoelen kunt u de druk in uw armen, kuiten, dijen, schouders en nek in een handomdraai verlichten

De Innovatieve Massagestoel biedt een ontspannende massage met tal van extra gezondheidsvoordelen.De massagestoel biedt een combinatie van knedende, shiatsu- en synchroniserende massagetechnieken die een volledig bewegingsbereik van nek tot middel bestrijken.

De rugmassage behandelt alle belangrijke punten in de rug en geeft een constante druk door zich aan te passen aan de kromming van de rug van elke persoon.

Het beenmassage gedeelte van de stoel heeft airbags die samentrekken om een betere bloedcirculatie te bevorderen en de vermoeidheid in de benen en voeten te verlichten.

Ga zitten, ontspan en geniet al vanaf €7.50!

Wilt u een afspraak maken? Bel of WhatsApp ons op 0681169174 of 079 7505899 dan zien we u graag tegemoet aan de Willem Dreeslaan 181, 2729 NE te Zoetermeer.