Hotstone Massage( tijdelijk niet beschikbaar)

Heerlijk ontspannen dat verdien je wel!
€ 30,00

We doen tegenwoordig enorm ons best gezond te blijven en ons fit te voelen: sporten gezond eten, mediteren noem het maar op. Alleen massage komt niet vaak in dat rijtje voor.

Het nemen van een massage is vaak een ondergeschoven kindje en wordt als luxe gezien of als iets wat alleen topsporters regelmatig ondergaan. Maar wist u dat massages veel voordelen voor de gezondheid heeft en zelfs de weerstand verbetert? 

Wat doet een hotstone massage?

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hotstone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Tenslotte is de hot stone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.

 

Een hot stone massage is erg geschikt voor spier en zenuwpijnen, stress, burn outs, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, rug en nekklachten, algemene moeiheid en om heerlijk te ontspannen!

 


1- Massage verbetert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen
2- Massage verbetert de weerstand
3-Massage geeft rust in het hoofd

 

Hot Stone Massage bij clubbeauty.nl is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtegang "Geest, Ziel en Lichaam zijn één".

De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte naar is.

Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.


U kunt onze locatie in Zoetermeer bereiken voor het maken van een afspraak

Telefoon: 06-81169174 | 079-7505899

 

Hot Stone Massage 30 min € 30,00  
  60 min € 50,00