Gelnagels /( tijdelijk niet beschikbaar)

€ 20,00

De behandeling:

De handen worden gedesinfecteerd en de natuurlijke nagel wordt in model gevijld, gereinigd en opgeruwd, zodat de gel goed op de nagel hecht. Vervolgens wordt de gel in lichte draaibewegingen op de nagel opgebracht en wordt de hand enkele minuten onder een UV-lamp gehouden, zodat de gel uithardt. De nagel wordt in vorm gevijld en er ontstaat een goed verstevigde nagel.

Tot slot wordt de nagel voorzien van een hoogglans topgloss. Deze hardt ook uit onder de UV-lamp. Onder de lamp wordt de Gel weliswaar uitgehard maar dat is alleen de bovenste laag. De Gel heeft nog 48 uur nodig om helemaal uit te harden en daarom adviseer ik mijn klanten ook dringend om de eerste 48 uur niet met hun nagels te tikken. Daardoor kan er lucht onder de Gel laag komen waardoor er lifting kan ontstaan en .Deze gloss zorgt ervoor de nagel 3 à 4 weken goed blijft glanzen. Deze topgloss kan voorzien worden van nagellak, maar u mag de nagellak echter alleen met aceton-vrije remover verwijderen, aangezien aceton de gel beschadigd.

Na de behandeling worden de nagelriemen voorzien van een nagelserum. Deze voedt en verzorgt zowel de nagelriemen als de nagels.

Bijwerken van de Nagels

Uw nagels groeien onder de gel natuurlijk gewoon door en daardoor zult u na 3 tot 4 weken een uitgroei bemerken. Als u uw nagels mooi wilt houden is het daarom belangrijk om dan terug te komen voor een bijwerking of ook wel genoemd opvulling van uw nagels.

Wat is het verschil tussen gel en acrylnagels?

Gelnagels enerzijds en acrylnagels anderzijds worden op andere wijze aangebracht en het uitharden van de producten verschilt. Een belangrijk verschil is tevens dat acrylnagels in principe schadelijk kunnen zijn voor uw natuurlijke nagels en gelnagels niet. Immers worden acrylnagels normalerwijze verwijderd met een op aceton gebaseerd product wat schadelijk kan zijn voor uw natuurlijke nagels. Tevens is de gel is geurloos (in tegen stelling tot acryl) en is (meestal) hypoallergeen. Gelnagels zijn zacht en buigzaam waardoor ze niet snel breken en hebben een glanzend oppervlak. Daarom werken wij graag met Gelnagels.

Kan je alles doen met gelnagels?

Gelnagels zijn sterker dan uw eigen nagels. In principe kan je dus alles doen met kunstnagels wat je normaal doet. Natuurlijk moet je bij het plaatsen van je kunstnagels wel op de lengte letten. Immers (heel) lange kunstnagels zullen moeilijk(er) werkzaam zijn indien je veel actief met je handen bezig bent. Dan is een iets kortere kunstnagel natuurlijk een oplossing ... Je doet er wel verstandig aan je nagels niet te gebruiken als gereedschap en voorzichtig te zijn met agressieve (schoonmaak)middelen, net zoals je dit doet met je natuurlijke nagels. Samenvattend komt het erop neer dat de lengte zal beïnvloed worden door je werk- en
thuisactiviteiten.

Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, afgebladerde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn.
Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels.

Het resultaat ?
14 dagen lang een kleur en hoogglans die je niet wil opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken !
Voor zowel de voeten als de handen! De Shellacbehandeling kan ook inclusief mini-manicure óf voetverzorging wat inhoudt dat de nagels en de nagelriemen eerst worden verzorgt zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is. Als laatste worden je nagels nog ingevet met olie om het vochtgehalte weer op pijl te krijgen.