Anti-Aging Set

Een perfect en compleet startpakket voor de rijpe huid!
€ 181,55
  • Verbetert de stevigheid en structuur van de huid en zorgt ervoor dat de huid voldoende gehydrateerd blijft.
  • Vermindert de zichtbaarheid van de diepere lijnen en rimpels
  • Zorgt voor een egale huidtoon.
  • Helpt om toekomstige schade aan uw huid te voorkomen door deze te beschermen tegen de zon

Anti aging set bevat.

 

  • 1x Dr. Eckstein Reinigingsmelk 150 Ml

is een milde en zachte reinigingsmilk met plantaardige oliën, die voor een soepele en zachte huid zorgt. De huid wordt effectief gereinigd, zonder de natuurlijke bescherming van de huid aan te tasten. Deze reinigingsemulsie is geschikt voor alle huidtypen. Zonder parfum.

Tip: Verdeel de milk met de vingertoppen over de droge huid van het gezicht en de hals. Vermijd de huid rondom de ogen en de mond. Masseer de milk met ronddraaiende bewegingen over de huid. Spoel de huid af met warm water en dep de huid droog. Breng daarna een lotion aan.

 

  • 1x Dr. Eckstein Gezichtspeeling 50 Ml

Peeling is een huidvriendelijke, fijnkorrelige peeling voor alle huidtypen. Het verwijdert dode huidcellen op milde wijze en het verbetert de textuur van de huid. De huid wordt tegelijkertijd verzorgd en gehydrateerd. Al na het eerste gebruik is de huid gladder, zachter en soepeler.

Tip: Breng de peeling na de reiniging met vochtige vingertoppen en ronddraaiende bewegingen op het gezicht aan. Spoel de huid daarna goed af met water. 

 

  • 1x Doctor Eckstein Collagen Packung 50ml

Dit masker helpt de stevigheid en gladheid van de huid te verbeteren.

De stofwisselingsprocessen worden gestimuleerd welke de huid helpen herstellen van beschadigingen

Tip:Breng de pakking na de reiniging ( en na de toner) aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Vermijd de huid rondom de ogen. Laat het 15 tot 20 minuten intrekken en verwijder het daarna met lauwwarm water en wattenschijfjes. 

 

  • 1x Dr. Eckstein Eye Creme Supreme 15 Ml

Is een zeer voedende nachtcrème voor de gevoelige huid rondom de ogen. De nachtverzorging speciaal voor de huid rondom de ogen is rijk aan natuurlijke lipiden, moisturizers, anti-oxidanten en specifieke actieve ingrediënten voor verzorging rond de ogen.

Vrij van Parfumoliën, kunstmatige kleurstoffen, mineraleoliën en siliconen oliën.

Tip: De Crème voorzichtig aanbrengen, laten intrekken of zachtjes inmasseren.

 

 

 

 

  • Dr. Eckstein Collagen Supreme 50 Ml

Collagen Suprème is een vochtherstellende, stimulerende crème. Zeer geschikt voor de verzorging van een vochtarme, veeleisende huid. De hoofdwerkstoffen zijn zeecollageen en een cytokinecomplex, die het vochtgehalte en de elasticiteit van de huid verhogen.

 

Tip: Breng de crème na de reiniging en de toner op de huid aan en masseer het zachtjes in. Vermijd de huid rondom de ogen. Deze crème kan gebruikt worden als dag- en nachtcrème. 

 

 

  • 1x Sun Shield SPF 50 30 ml

Biedt een krachtige bescherming tegen UV-straling. Dankzij de lichte textuur kan het gemengd worden met je dagverzorging. Het helpt verbranding en vroegtijdige huidveroudering door UV-stralen te voorkomen.  De Sun Shield SPF50 is als losse verzorging te gebruiken of als extra bescherming onder uw dagverzorging. Ook geschikt voor de huid die neigt naar zonneallergie.

 

Tip: Verdeel Sun Shield met de vingertoppen over het hele gezicht. Daarna kun jij je gezichtsverzorging en eventueel nog een zonbeschermingsproduct aanbrengen. Het product is ook zeer geschikt voor het beschermen van het decolleté en de handen.