Afslanken met de UltraShape Power

Overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep.
€ 99,00

Afslanken met de UltraShape Power. Introductiekorting voor 50 personen vol=vol! effectief afslanken vanaf €99.

 

De ultrashape is een alternatief voor liposuctie zonder operatie en niet met de nadelen van Coolsculpting!

De UltraShape is ontworpen om mensen met een middelmatig overgewicht te behandelen en om hardnekkige probleemzones te verwijderen. Het is ideaal voor mensen die uitkijken naar een manier om overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep.

Meer informatie over de Ultrashape aanbieding?
Een alternatief is een operatie of liposuctie waarbij vetweefsel operatief wordt verwijderd. Nu is er de behandeling met de UltraShape. Bij deze methode raakt u vetcellen kwijt zonder operatie!

De nieuwe UltraShape!!
Vanzelfsprekend maken wij gebruik van de nieuwste techniek voorhanden, als eerste en enige in Nederland hebben wij de nieuwe UltraShape Power.
De behandeling & behandelgebieden:

Voor de behandeling met UltraShape komen de volgende gebieden in aanmerking: buik (boven en onder de navel), flanken, dijbenen binnen- en buitenzijde, BH-bandjes, billen

De voorbereiding
Voordat we met de behandeling van start gaan wordt u eerst gemeten en gewogen. Ook documenteren wij uw maten zorgvuldig door uw probleemzone voor elke behandeling te fotograferen/meten. Daarna wordt het gebied opgetaped, zodat het zo effectief mogelijk behandeld kan worden.

De behandeling
Gedurende de behandeling ligt u op een comfortabele behandeltafel, terwijl de behandelaar met een transducer over het te behandelen gebied beweegt. U hoeft niet verdoofd te worden. De behandeling is nagenoeg pijnloos.

De pulsen geven u het gevoel alsof er een warm straaltje door uw huid heen wandelt. Een puls duurt 1 seconde. Het warmtegevoel is daarna meteen weer weg. Soms wordt dit gevoel als onprettig ervaren.
UltraShape Power

In de kliniek maken wij gebruik van de UltraShape Power. Dit is de laatste en meest geavanceerde en krachtige machine in de UltraShape serie. De UltraShape Power wordt gebruikt voor het: Vernietigen van vetcellen
Reduceren van de dikte van de vetlaag onder de huid
In model brengen van het lichaam, ofwel "body shaping"
Wij willen u graag zorgvuldig informeren over de behandeling met de UltraShape Power.

Hoe werkt vetreductie?
De UltraShape Power werkt op basis van ultrageluid en is geheel pijnloos. Door gebruik te maken van een specifieke frequentie worden vetcellen tijdens de behandeling vernietigd door zogenaamde implosie. Deze techniek is vergelijkbaar met het vergruizen van nierstenen.

Vervolgens worden de vernietigde vetcellen samen met hun inhoud door het lichaam afgevoerd, vergelijkbaar met het proces dat plaats vindt tijdens het afvallen. Er is aangetoond dat de hoeveelheid vetten (triglyceriden) in het bloed of de lever niet toenemen tijdens dit proces.

Hoeveel vet verdwijnt?
In de meeste gevallen (80%) is er slechts 2 weken na de behandeling al een verbetering te zien. Uiteindelijk leidt behandeling met de UltraShape Power tot een vetreductie van gemiddeld 32%, ofwel 2-5 cm reductie van de omtrek. Bij 83% is er minimaal 1,5 cm reductie.

Wat zijn de voordelen van de UltraShape Power in vergelijking met andere methodes?
Alhoewel liposuctie zeer effectief is, zijn er ook risico's verbonden aan het chirurgisch afzuigen van vet.
Coolsculpting is een methode voor het (bijna) bevriezen van vet, maar heeft zoveel nadelen dat deze technologie - in zijn huidige vorm - naar onze mening achterhaald is.

1. Gelijkmatig resultaat
De UltraShape Power maakt gebruik van een transducer die over de huid glijdt, waardoor een zeer gelijkmatig resultaat verkregen wordt
Coolsculpting maakt gebruik van een applicator die op een vaste plaats werkt. Hierdoor vindt er lokaal vetreductie plaats met de mogelijkheid dat de applicator een permanente afdruk achter laat. Dit wordt wel de "shark bite" genoemd

2. Hoge mate van effectiviteit
De UltraShape Power geeft leidt tot 32% vetreductie in tegenstelling tot 22% na behandeling met Coolsculpting
In sommige gevallen leidt Coolsculpting juist tot meer vet, zogenaamde "paradoxale vet hypertrofie", welke alleen met liposuctie te behandelen is

3. Zeer specifiek in vernietigen van vet
De UltraShape Power vernietigt alleen vetcellen, terwijl het omliggende weefsel en bloedvaten niet beschadigt
Het (bijna) bevriezen van de huid met Coolsculpting kan leiden tot langdurige pijn door beschadiging van de zenuwen

4. Geen pijn
Een behandeling met de UltraShape Power is eigenlijk pijnloos. Het gemiddelde pijnniveau is 0,7 op een schaal van 0 tot 10
Het (bijna) bevriezen van vet is pijnlijk, met name de eerste minuten wanneer de temperatuur van de huid en het vet daalt

5. Geen hersteltijd
Na een behandeling met de UltraShape Power kunnen dagelijkse activiteiten direct hervat worden
Wat kost de UltraShape Power?

De (totale) prijs is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, uw body mass index (BMI) en het aantal te verwachten behandelingen, gebruikelijk is 3. Het effect van de UltraShape Power is permanent, ervan uitgaande dat uw dieet en levensstijl niet significant veranderen.
Voorwaarde: Er dient minimaal 1.5 cm aan vet in de behandelgebied aanwezig te zijn.

Procedure voor de behandeling: Intake, consult, meten behandelgebied, foto's (worden niet gepubliceerd).

Let op de actieprijs is geldig voor slechts 50 behandelingen. Per persoon mag er aanspraak worden gedaan op 1 kuurbehandeling (3 sessies). 

Introductieprijs nu 50 behandelingen scherp afgeprijsd!

Betaal nu €199 per grote behandelgebied i.p.v. de adviesprijs €899 per behandeling. Beste resultaat is in een kuurverband van 3 behandelingen. Neem een kuur van 3 behandelingen voor €500 i.p.v. de adviesprijs van €2697. Let op de aanbieding is geldig voor de eerste 50 behandelingen!

* buik (boven en onder de navel), dijbenen binnen- en buitenzijde, billen nu €199 per zone

*flanken (maag, buikflank ook bekend als love handles) nu €99 per zone
BH-bandjes nu €99 per zone

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op

079 750 5899 /  06- 81169174

Locatie zoetermeer:

Willem dreeslaan 181 te zoetermeer.

Voor meer aanbiedingen en acties volg ons op FB of instagram ( @clubbeauty.nl)