Acne pakket voor thuis gebruik

Met dit pakket beschik je over alle producten om thuis de strijd met acne aan te gaan!
€ 99,20

Acne pakket 

Met dit pakket beschik je over alle producten om thuis de stijd met acne aan te gaan! 

Acne pakket bevat:

  • 1 x Dr. Eckstein Adstringent Lotion 150ml

is een lotion met kruidenextracten, die het huidbeeld verfijnen. De extracten zorgen ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en dat eventuele infecties worden verminderd. De huid wordt strakker en de poriën worden verfijnd. Voor een egaal en mooi huidbeeld.

  • 1x Dr. Eckstein Azulen Pasta 15 Ml

Dr. Eckstein Azulen Paste 15 ml is bijzonder effectief voor de behandeling van onzuiverheden en roodheid. De pasta werkt doelgericht tegen puistjes en onzuiverheden en vermindert deze. Ontstekingen worden verminderd en de genezing van wondjes wordt gestimuleerd. Ook voorkomt het littekens.

  • 1x Dr. Eckstein Lavolind 250 Ml

Dr. Eckstein Lavolind 250 ml is een pH-neutrale reinigingsgel voor de vette, onzuivere en gecombineerde huid. Het reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert overtollig talg, afvalstoffen en dode huidcellen effectief. De wasactieve stoffen zijn zeer mild en hebben geen irriterend effect op de huid

  • 1x Dr. Eckstein Krauter Supreme 50 Ml

Dr. Eckstein Kräuter Supreme 50 ml is een normaliserende crème voor de vette en onzuivere huid. Een werkstoffencomplex verfijnt de poriën, het reguleert de talgprodutie (zonder de huid uit te drogen) en het gaat ontstekingen tegen. Onzuiverheden worden verminderd en het ontstaan ervan wordt voorkomen.

  • 1x Dr. Eckstein Active Concentrate Sun Shield Spf 50 30Ml

Dr. Eckstein Active Concentrate Sun Shield SPF 50 30 ml biedt een krachtige bescherming tegen UV-straling. Dankzij de lichte textuur kan het gemengd worden met je dagverzorging. Het helpt verbranding en vroegtijdige huidveroudering door UV-stralen te voorkomen. Ook geschikt voor de huid met zonne-allergie.