3D Permanent make-up (Tijdelijk niet beschikbaar).

Deze behandeling is tijdelijk niet beschikbaar.
Mail voor prijsopgave

Permanent make-up  GGD goedgekeurd!! 

Perfecte wenkbrauwen met de 3D-hairstroke:
Met een klein mesje worden de haartjes getekend tussen de eigen haartjes. Het mesje krast in de huid waarna er pigment wordt aangebracht. Het resultaat blijft ongeveer 2 jaar goed zitten en de beha...ndeling is vrijwel pijnloos. Doordat de gepigmenteerde haartjes tussen de eigen haartjes worden aangebracht, ontstaat er een vollere look, het 3D-effect. Maar ook als u geen haartjes meer heeft bij uw wenkbrauwen, krijgt u met de hairstroke-techniek mooie, natuurlijke wenkbrauwen.

Een natuurlijk resultaat:
Natuurlijk ogende wenkbrauwen in een perfecte kleur en vorm kan met deze nieuwe techniek: 3D-hairstroke. De haartjes worden exact nagetekend en uw wenkbrauwen zijn niet van echt te onderscheiden. Uw gezicht toont meteen jaren jonger.

Vollere wenkbrauwen:
Na een hairstroke-behandeling zien uw wenkbrauwen er direct voller en mooi gevormd uit. Eventuele haartjes die buiten de gewenste vorm vallen, worden geëpileerd. Deze techniek garandeert wenkbrauwen die niet van echt te onderscheiden zijn.

Levensecht:
Wilt u ook een natuurlijke look met mooi gevormde en volle wenkbrauwen? Onze schoonheidsspecialistes zijn speciaal getraind om ook deze vorm van permanente make-up aan te brengen.
 
Prijs vanaf €200,- voor 2 sessies! 
Wilt u een afspraak maken? Bel of WhatsApp ons op 0681169174 of 079 7505899 dan zien we u graag tegemoet bij Club Beauty aan de Willem Dreeslaan 181, 2729NE te Zoetermeer.