3D Permanent make-up Zoetermeer / ( tijdelijk niet beschikbaar)

€ 200,00

Permanent make-up  GGD goedgekeurd!! 

Perfecte wenkbrauwen met de 3D-hairstroke

Met een klein mesje worden de haartjes getekend tussen de eigen haartjes. Het mesje krast in de huid waarna er pigment wordt aangebracht. Het resultaat blijft ongeveer 2 jaar goed zitten en de beha...ndeling is vrijwel pijnloos. Doordat de gepigmenteerde haartjes tussen de eigen haartjes worden aangebracht, ontstaat er een vollere look, het 3D-effect. Maar ook als u geen haartjes meer heeft bij uw wenkbrauwen, krijgt u met de hairstroke-techniek mooie, natuurlijke wenkbrauwen.

Een natuurlijk resultaat

Natuurlijk ogende wenkbrauwen in een perfecte kleur en vorm kan met deze nieuwe techniek: 3D-hairstroke. De haartjes worden exact nagetekend en uw wenkbrauwen zijn niet van echt te onderscheiden. Uw gezicht toont meteen jaren jonger.

Vollere wenkbrauwen
Na een hairstroke-behandeling zien uw wenkbrauwen er direct voller en mooi gevormd uit. Eventuele haartjes die buiten de gewenste vorm vallen, worden geëpileerd. Deze techniek garandeert wenkbrauwen die niet van echt te onderscheiden zijn.

Levensecht:
Wilt u ook een natuurlijke look met mooi gevormde en volle wenkbrauwen? Onze schoonheidsspecialistes zijn speciaal getraind om ook deze vorm van permanente make-up aan te brengen.
 
Prijs vanaf €200,- voor 2 sessies! 
U kunt altijd bellen of mailen voor meer informatie op :
 
079 750 58 99 of app naar 06 811 69 174
 
Uitsluitend locatie Zoetermeer, we zijn gevestigd aan de Willem Dreeslaan 181 te Zoetermeer